Getuigenis van Fullofpainus

 

Datum: 13 oktober 2005: Vertaling door ex baba administratie.

Van fullofpainus op:

Sathya Sai Baba Discussion Club, boodschap 1507, 1508 (antwoord van Questor 404) and 1572:

http://clubs.yahoo.com/clubs/sathyasaibabadiscussionclub

Datum: 10 december 2000 10:47

Ontkenning van Waarheden

Vanaf de zijlijn heb ik hier de discussies gelezen.

Het schokt me diep om te diegenen te zien die weigeren om welke waarheid dan ook te accepteren van ons, die hebben ervaren hoe het is om seksueel misbruikt te zijn door Sai Baba.

Om te zeggen dat het niet is gebeurd is zo'n verguizing en zo pijnlijk voor allen van ons die deze seksuele bemoeienis hebben moeten ondergaan.

Als je het niet wilt geloven, OK. Maar stop alsjeblieft met het ontkennen van de waarheid die wij zelf hebben ervaren.

De waarheid is dat het voor allen van ons, die door deze fraudeur seksueel en spiritueel misbruikt zijn, moeilijk genoeg is om ons leven weer op te nemen, zonder door anderen te worden beschuldigd dat wij leugenaars zouden zijn, of dat er geen bewijs is dat Sai Baba een seksuele aanrander is.


Antwoord van Questor404

Boodschap 1508

Datum: 10 december 2000 11.21

Beste FOP,

Je smeekbeden om erkenning zijn wijdverspreid gehoord.

Ik denk dat mensen, als zij de grotere geweldplegingen van ssb begrijpen, zij ook zullen doorhebben dat het seksueel misbruik de onvermijdelijke "volgende stap"van het wangedrag is van deze "cult".

De hele ssb organisatie is een opzet voor teleurstelling en misbruik. Als je eenmaal begrijpt wat je accepteert of hebt geaccepteerd, dan begin je te begrijpen hoe je dan een perfect instrument bent om te worden geslachtofferd .

Uitgangspunten:

1. ssb is god.

Als hij god is, dan kan hij keen kwaad doen, en alles wat hij doet is goed!

2. Ik zal een hogere, of de hoogste spirituele evolutie bereiken. Als dit zo is, dan ben ik op een weg die mij er van verzekert om eventueel in de hoogste regionen van spiritualiteit te komen.

3. Ik moet bepaalde zuiverheidrituelen in praktijk brengen om daar te komen Als dat zo is, dan kan ik mij niet bezighouden met hen die deze (zuiverheid) niet beoefenen, omdat zij mij zullen onteren.

4. Ik moet mij bezighouden met hen die het eens zijn met al deze principes, omdat het goed zal zijn voor mijn spirituele ontwikkeling. Als dat zo is, dan kan ik niet luisteren naar de ideeŽn van andere, of andere spirituele systemen, of dialogen over spiritualiteit.

5. Ik kan niets lezen dat de leringen van ssb zou kunnen tegenspreken, hetgeen dus betekent; geen TV, of internet en niets van de informatie lezen die over ssb rond gaat. Het maakt me van streek om gedesinformeerd te worden over iets dat de leringen tegenspreekt. Ik kan nooit geÔnformeerd worden als er een verkeerde zaak in de ssb organisatie speelt. Ik zal naar PN gaan en toestaan dat mijn zoon misbruikt wordt, of ik ga zelf naar PN en wordt misbruikt. Vanwege alle bovenstaande redenen kan ik daar niet over praten. Het is zo gemakkelijk om te zien, hoe mensen het zo lang hebben moeten geheim houden. En het is zo gemakkelijk te zien hoe velen nog steeds in ongeloof gehuld zijn. Zij zijn perfecte instrumenten voor het plan (van ssb).

Wat ik probeer te begrijpen is, hoe mensen zeggen dat de leringen goed zijn, en alleen maar het seksueel misbruik slecht. Het doet mij voorkomen dat de hele opzet naar het seksueel misbruik heeft geleid. Het overgrote deel van de spreekwoordelijke baby en het badwater is behoorlijk smerig. Ik bedoel dat de schone of goede delen in feite de huidige leringen zijn, die ook op vele andere spirituele wegen kunnen worden gevonden.


Boodschap1572

Datum: 12 december 2000 05:47

Geloof me, het is waar

Het is hier moeilijk om te communiceren.

Maar ik moet het doen.  Open alsjeblieft je oren en je hart Paxgabriel, Darknight en diegenen die niet willen geloven. Jij Paxgabriel, jij zegt dat je denkt dat Sai Baba geen jongens seksueel misbruikt. Ik persoonlijk weet dat hij dat wel doet. Het is geen zinsbegoocheling. Het is een onwrikbare realiteit.

Houd je alsjeblieft vast aan wat voor geloof dan ook, maar gun ons verhaal van misbruik geen ontkenning of spot. Aan jullie berichten te zien zijn jullie beiden Brits, is het niet? Zijn jullie op de hoogte van de school (of het hotel) uit Wales waar kinderen voor zoveel jaar werden misbruikt, terwijl niemand hen geloofde? Pas nu is bewezen dat zij de waarheid vertelden. Hoeveel lijden hebben zij te verduren gehad, omdat zij niet werden geloofd?

Maakt het ons , die allemaal op dezelfde manier door Sai Baba seksueel zijn misbruikt, alsjeblieft niet nůg moeilijker.

Darknight, veel van wat je zegt gaat aan mij voorbij. Je bent intelligent, maar je vind het nog onmogelijk om een individuele persoonlijke ervaring van seksueel misbruik te geloven.

Er zijn er tussen ons, die door deze man seksueel zijn misbruikt, en daardoor zeer ernstig lijden.

Fullofpainus

(Noot van de vertaler: Darknight zou later een ex Sai Baba devotee worden...)