Getuigenis van G.S.M. Prasad

 

Datum: 29-12-01

Datum document: 22 september 2001.

Van: http://www.saipages.com/pub/guests.htm

Ik ben lange tijd student geweest op de scholen van Sai Baba.

Ik heb gezien wat men noemt de lijst van jongens en mannen waarvan men zegt dat zij door Sai Baba gemolesteerd zijn.

Wij weten nu allemaal wat de feiten zijn, maar ik wil hier eens zeggen dat op die lijst minstens drie namen staan van mannen die regelmatig dienst deden aan de ingangen van trapportalen en bij de interviewkamer. In de tijd dat ik een jonge leerling was, kende iedereen deze mensen heel goed. Deze oudere bewoners zijn zelf verkrachters. Zij hebben aan mij en aan vele van mijn klasgenoten zitten friemelen en zij hebben ons verkracht. 

Zij zeiden tegen ons: 'Swami vindt het prettig'. Waar mag ik hun namen noemen? Ik weet dat zij een voorkeur hadden voor bepaalde jongens, zogenaamde 'chicks'. Zij hadden seks met ons in het internaat. Zij moeten met meer dan vijftig van ons jongens seks hebben gehad, leerlingen van niveau acht t/m twaalf.

Ik en vele van mijn vrienden weten nog heel goed hoe wij er 's nachts over lagen te praten op de slaapzaalverdieping van Prashanti Nilayam, maar wij konden niets doen. Ik vind dat wij allemaal  in de openbaarheid moeten komen en alles vertellen, dan zullen wij ons heel wat beter voelen.